E-commerce framework Aimeos aneb eshop snadno a rychle

Aimeos je podle Github nejpopulárnější e-commerce framework založený na Laravelu. Jedná se o profesionální nástroj pro vývoj velmi rychlých eshopů, portálů a e-commerce obecně obsahující katalogy produktů, košík, placení, správu objednávek a emailů.

Jedna z hlavních výhod je možnost přizpůsobit si vše podle potřeb, takže framework lze použít nejen pro klasické eshopy, ale také pro rezervační systémy, portály nebo cokoliv, kde je potřeba organizování v seznamu a zobrazení detailu. Taktéž je velmi jednoduché nahradit či přeřadit všechny části frontendu pouze na základě konfigurace.

Framework nabízí rychlost načtení stránky už ve 40 ms, distributelnost až do 16 databází a také dokáže zpracovat tisíce objednávek denně. Aimeos je plně SEO optimalizován a nabízí již standartní ochrany proti útokům typu SQL Injection a Cross-Site Scripting (XSS).

Pokud se chcete dozvědět více o Aimeos e-commerce framework a vyzkoušet si demo, navštivte aimeos.org. Pokud si chcete Aimeos vyzkoušet sami, GitHub repozitář aimeos/aimeos-laravel obsahuje zdrojová kód a jednoduchý manuál pro nainstalování celého frameworku.